Boże Narodzenie 2007
Moderator: marek
Boże Narodzenie 2007
Witam, wszystkim forumowiczom składam serdeczne życzenia zdrowych, pogodnych i rodzinnych, spędzonych najlepiej na Nowcu, Świąt Bożego Narodzenia. Przyszłym mieszkańcom życzę dodatkowo wytrwałości w realizacji swoich wizji nowego mieszkania. Pozdrawiam Marek Komarowicz
Nowy 2008 Rok
Witam, życzmy sobie w nowym 2008 roku dużo zdrowia, miłego mieszkania na Nowcu oraz rozpoczęcia i pomyślnego zakończenia prac wokół placu sportowego, w tym kortu. Nic tam się jeszcze nie ruszyło i aktualne są wszystkie poprzednie zdjęcia. Mimo to, przy pierwszej okazji zrobię zdjęcia tego terenu. Ja i mój starszy syn Paweł jesteśmy zapalonymi tenisistami-amatorami i również z niecierpliwością czekamy na uruchomienie kortu i boiska do koszykówki. Pozdrawiam Marek
Jestem bardzo ciekawa czy Inpro wykażę się inwencją i zrobi porządny kort oraz plac zabaw, do tej pory były to place z masą piachu, chuśtawką i drabinką. Miałam okazję zobaczyć jak Hossa pięknie zagospodarowała teren wokół Kogi na przymorzu (część Marina Primore) żadnego piachu, specjalne podłoże dla dzieci, kolorowe, bezpieczne i estetyczne, czekam z niecierpliwością czy Inpro chociaż raz przegoni konkurencję w inwencji twórczej .
Wróć do „Uwagi, sugestie, propozycje”